Sedumtray ECO Soft (per m2)

€ 49,95
Inclusief belasting

BESTE PRIJS/KWALITEIT-verhouding van de Benelux! Bij ons geen 'vanaf' prijzen maar altijd een scherpe prijs!

De Sedumtray ECO Soft is een tray van zacht milieuvriendelijk materiaal. De tray is voorbegroeid met wel 10-14 verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de casette altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.


De Sedumtray ECO Soft vereist een minimale dakbelasting van 80kg/m2. De sedumtrays hebben een waterbuffering van maar liefst 40 liter per m2 zodat u recht heeft op de maximale subsidie van uw gemeente!

Aantal

LET OP *** volledig uitverkocht. U kunt het beste kiezen voor de Sedumtray ECO  welke dezelfde look en eigenschappen heeft en tevens dezelfde prijs. Onze excuses voor het ongemak!

MATERIAAL

De Sedumtray ECO Soft is een tray van zacht milieuvriendelijk materiaal. De tray is voorbegroeid met wel 14 verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedumtray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

TOEPASBAARHEID

De Sedumtray is een kant en klare tray die rechtstreeks op het dak geplaatst kan worden voor een direct groen resultaat. Deze tray kan worden toegepast op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden. Omdat onze kant-en-klare casettes van zacht organisch materiaal gemaakt zijn heb je géén beschermdoek nodig. 

LEVERING EN INSTALLATIE

De Groen Dak Compleet - Sedumtray ECO Soft  zijn per m2 te bestellen en hebben een afmeting van 50 x 60 cm per stuk. De afname is per m2.

De installatie van Sedumtrays is zeer eenvoudig. De trays kunnen tegen elkaar aan gezet worden. Bij deze Soft Casettes is het niet nodig een extra beschermdoek onder de casettes te plaatsen. Je kunt deze casettes eenvoudig met een broodmes op maat snijden.

ONDERHOUD

1 á 2 maal per jaar bemesten met onze speciaal ontwikkelde Groen Dak Compleet/ProMix mestkorrels. Zorg dat u 1 emmer meebesteld met uw bestelling zodat u de eerste periode van mestkorrels voorzien bent!


Bedekkingsgraad:
    

95%

Gewicht droog:
    

12 kg/tray

 
    

53 kg/m2

Gewicht verzadigd:
    

18 kg/tray

 
    

80 kg/m2

Hoogte:
    

8 cm

Afmeting:
    

50 x 60 cm

Aantal trays / m2:
    

3,4 stuks

Aantal m2 per pallet:
    

15,4 m2

Aantal trays per pallet:
    

68

Afmeting pallet:
    

100 cm x 120 cm