Beregeningsset compleet

€ 399,99
Inclusief belasting

In één keer klaar om jouw groen dak de liefde te geven die het verdient. Deze complete set zorgt ervoor dat jij, dankzij de sensor, de weersinvloeden in de gaten kan houden en dat je hier makkelijk op in kunt spelen.

De sensor geeft via de app alle nodige informatie. Zo weet jij of het dak water nodig heeft of niet.

In dit pakket zit alles om aan de slag te kunnen;

1x Smart gateway (deze communiceert met de app);

·         1x Slimme waterkraan;

·         1x Bodemvochtigheid-, temperatuur- en lichtintensiteitsmeter

      1x Zwenksproeier;

·         1x Wateraanvoersbuis van 50 meter;

·         4x hoekverbindingen;

·         1x Basisapparaat (zorgt voor de optimale waterdruk).

Aantal

Beregeningsset compleet (90m2)

Zorg voor jouw groen dak, ook als je er een tijdje niet bent! Met de dakbewatering starters kit zorg je ervoor dat jouw groen dak altijd genoeg water heeft. Door slimme technieken en technologieën kun je via een app alle relevante informatie overal bekijken.

Wat hoort er bij de starters kit?

·         1 Smart gateway (deze communiceert met de app);

·         1 Slimme waterkraan;

·         1 Bodemvochtigheid-, temperatuur- en lichtintensiteitsmeter;

·         1 Zwenksproeier

·         1 Wateraanvoersbuis van 50 meter;

·         4 hoekverbindingen;

·         1 Basisapparaat (zorgt voor de optimale waterdruk).

Het hart van deze starters kit is de Gardena controle set met een smart gateway, slimme waterkraan en sensor. Door sterke antennes, realtime meetgegevens en een flinke dosis kennis zorgt de Gardena controle set ervoor dat jij de juiste gegevens hebt om optimaal voor jouw groen dak te zorgen.

Samen met alle andere componenten kun je het sedum dak, met de Gardena controle set, gemakkelijk geven wat het nodig heeft! Via de app kun je de realtime gegevens zien waarop je de bewatering aan kan passen. Ook als je op vakantie gaat kun je jouw groen dak dus de liefde geven die het verdient. Stel vaste schema's in (tot op de minuut aanpasbaar) of bewater handmatig. Alles is mogelijk met deze set! Hoe meer water hoe groener je dak, bestel deze set dus direct mee als je je sedumdak bij ons aanschaft!

De beregeningsset is inclusief de verstelbare zwenksproeier welke 90m2 bestrijkt. Wil je meer m2 bewateren? Sluit dan eenvoudig losse extra sproeiers aan verdeeld over je dak. Je bestuurt ze allen met de Gardena APP op je telefoon, waar dan ook ter wereld!

100 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in