Website%20banner%201.jpg

 

Over Groen Dak Compleet

 

Groen Dak Compleet is dé totaalleverancier van duurzame groendak-oplossingen voor particulieren, hoveniers, dakdekkers, aannemers en andere zakelijke klanten. Van kweek tot aanleg. Met ons eigen wagenpark zijn wij in staat een snelle logistiek uit te voeren van de kwekerij, via ons distributiecentrum in Oudenbosch, naar al onze klanten in de Benelux. Bij Groen Dak Compleet ben je gegarandeerd van:

 • Producten van topkwaliteit
 • De beste klantenservice
 • Wettelijke garantie op aangeschafte producten

 

Kwaliteitsproducten

Groen Dak Compleet levert sedumtrays, sedummatten, sedumpluggen en de unieke wildflowertrays, alsmede alle bijbehorende accesoires voor de aanleg van een groen dak. Met een volledig geautomatiseerd beregeningssysteem wordt een ideaal klimaat gecreëerd voor mooie planten en een hoog rendement per m2. Wij staan garant voor producten van uitmuntende kwaliteit en hebben jarenlange ervaring met het kweken van sterke en gezonde sedumplanten.

Onze voordelen

 • Altijd meerdere hectaren sedum op voorraad leverbaar
 • Kennis van producten van eigen bodem
 • Dicht bij de bron + korte levertijden
 • Exclusieve producten
 • Maatwerk

Totaalleverancier

Onze roots liggen bij het kweken van de planten zelf, ook al is Groen Dak Compleet uitgegroeid tot een totaalleverancier. We kunnen hierdoor zelf de juiste kwaliteitseisen stellen aan onze producten en de teelt hiervan. Zo zorgen we voor duurzame producten waar we achter staan.

 

Kwekerij GDC.jpg

 

Distributiecentrum & logistiek

Vanuit ons distributiecentrum aan de Nijverheidsweg te Oudenbosch ontvangen wij dagelijks onze eigen lijndiensten vanaf de kwekerij. Hier worden de producten verder verpakt, gelabeld en voorzien van allerhande bijbestelde accesoires voor de aanleg van een groen dak. Met ons eigen wagenpark én de hulp van een aantal externe vervoerders zijn wij in staat om binnen 24 uur de gehele Benelux te beleveren.

Verse producten

De snelheid van ons logistieke proces komt de versheid van ons product ten goede. In drukke periodes zoals de lente verlaten wekelijks vele pallets ons distributiecentrum onderweg naar tuincentra, hoveniersbedrijven en de voordeur van een particuliere klant. Dankzij ons volledig geautomatiseerd logistiek proces verloopt dit op rolletjes.

Altijd een ruime voorraad

Ook ontvangen wij op ons distributiecentrum dagelijks onze vaste leveranciers en fabrikanten van producten die wij niet zelf maken. Zo is er altijd, het hele jaar door, voldoende voorraad!

 

Uitgebreid dealernetwerk in de Benelux

Groen Dak Compleet beschikt over een uitgebreid netwerk van dealers. Onze dealers zijn een belangrijk deel van ons bedrijf. Deze hooggekwalificeerde professionals gaan altijd een stap verder om de klant ongeëvenaarde verkoop- en onderhoudsondersteuning te bieden.

Door middel van online trainingen worden onze dealers regelmatig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen omtrent groene daken. De dealers worden tevens dagelijks ondersteund door gekwalificeerd personeel van Groen Dak Compleet bij het opstellen van offertes en uitbrengen van het juiste advies.

De voordelen van onze dealers

 • Deskundig verkoopadvies
 • Hoogwaardige service
 • Snelle levering
 • Ondersteuning bij aanleg
 • Verzorgen van aanleg en onderhoud
 • Winkeldisplay met live producten aanwezig
 • Exclusieve producten te koop bij de dealers

Bekijk dealers

 

Contactinformatie

Groen Dak Compleet BV

Kwaalburg 7
5131 NC Alphen

Bel ons: 0165 – 74 222 7

Email algemeen: info@groendakcompleet.nl
Offerte aanvragen: info@groendakcompleet.nl
Bestelling plaatsen: order@groendakcompleet.nl
Administratie: administratie@groendakcompleet.nl
Marketing: marketing@groendakcompleet.nl

Kvk: 52637492
Btw: NL850530817B01
KCB-nummer 1000457
Fytosanitair-registratienummer: NL-145638863

Let op! Het afhalen van producten op ons distributiecentrum te Oudenbosch (Noord-Brabant) is enkel mogelijk op specifieke dagen en tijden. Je ontvangt na bestelling een email met het volledig adres en datum/tijdstip wanneer je je bestelling af kan halen.