Ontvang subsidie voor je groene dak

Kies je voor een groen dak van Groen Dak Compleet? Dan kom je, afhankelijk van je woonplaats, in aanmerking voor de maximale subsidie van je gemeente.

Subsidie op je groene dak

Kan ik subsidie krijgen op mijn groene dak?

De aanleg van groene daken wordt door steeds meer gemeenten gestimuleerd door het beschikbaar stellen van subsidie. Controleer op www.energiesubsidiewijzer.nl of ook jouw gemeente subsidie op groene daken verschaft! Je krijgt tot wel 50% vergoed!

In het kader van duurzaamheid kiezen steeds meer gemeenten voor een subsidieregeling voor groene daken. Groene daken bufferen dusdanig veel water dat het een enorme ontlasting voor het riool betekent. Gemeente spelen daar slim op in door de aanleg van groene daken te stimuleren. Dat is immers goedkoper dan de straten openbreken en de riolering te vernieuwen.

Vraag vandaag nog een offerte op voor jouw groene dak

Ja, ik wil een groen dak met subsidie!

Profiteer nu van de maximale subsidie op je groen dak als je kiest voor de producten van Groen Dak Compleet!

Om een gepersonaliseerde offerte op te stellen hebben we onder andere informatie nodig over de goothoogte, dakbelasting en afmetingen van je dak. Ook ontvangen we graag foto's van het dak zelf. Als je ons offerteformulier invult ontvang een scherpe offerte.

Nu een offerte aanvragen