Zendingen en retourzendingen

Verzending van je pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van je betaling verzonden via PostNL (Nederland) of DHL (Belgie).

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden je aan je artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Je pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om je artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzending van je pallets 

Onze groene daken worden op pallets verpakt (incl bijbehorende accessoires) en kunnen in heel de Benelux door ons zelf of onze vaste vervoerder bezorgd worden tegen vergoeding. Je kunt dit zelf opgeven bij je bestelling. Wij hebben een eigen wagenpark voor bezorging van de groene daken wat de communicatie kort houd en de kwaliteit van de leveringen ten goede komt. In drukke periodes krijgen wij ondersteuning van een gespecialiseerde vervoerder. .


Ophalen van je bestelling


Het is ook mogelijk om geheel kostenloos je bestelling af te halen op onze kwekerij in Alphen (Brabant). Zorg wel dat je met een bestelbus of dubbelasser aanhanger komt ivm het gewicht van je bestelling. Indien je wenst af te halen dien je dit bij bestelling op te geven.

Let op! AFHALEN van producten kan alleen op specifieke dagen en tijden. Je ontvangt na bestelling een email met het volledig adres en datum/tijdstip wanneer je je bestelling af kan halen.

Levering

Alle producten die voorradig zijn worden binnen enkele dagen bij je afgeleverd. We rijden zowel met eigen vervoer als met extern vervoer. Levering vind plaats in heel de Benelux.
Indien je niet thuis bent worden de spullen op je oprit/bij je voordeur gelost en mogen de buren tekenen. Als er bijzonderheden zijn op je adres vernemen wij dat graag tijdig!