Technical webinars

Met enige regelmaat organiseren wij (technische) webinars over onze groene daken. Hierin behandelen we onder andere de verschillende groene daken uit ons assortiment, hoe je een groen dak moet aanleggen en hoe je deze dient te onderhouden. Ook komen er handige tips en tricks aan bod! Kortom: een leerzame bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in onze groene daken!Tijdens de webinar is er ook de gelegenheid om live vragen te stellen aan onze collega's via de chat, die je vragen direct zullen beantwoorden. Je komt zelf niet in beeld en bent ook niet te horen.

Heb je in het verleden al eens onze webinar gevolgd maar wil je graag je kennis opfrissen? Dan ben je uiteraard opnieuw van harte welkom in een toekomstige webinar!

Het is helaas niet mogelijk om onze webinars terug te kijken.

 

 

Data en aanmelden

De eerstvolgende webinar(s) vinden plaats op:

  • Woensdag 16 februari 2022 om 09:30

Nu aanmelden

 

Blijf op de hoogte van onze nieuwe webinars

Wil je weten wanneer er weer nieuwe webinars plaatsvinden? Meld je dan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en/of volg onze socialmediakanalen LinkedInFacebook en Instagram. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe data voor onze webinars.

 

Webinar aanvragen

Heb je altijd al meer willen weten over onze verschillende groene daken maar ben je verhinderd op bovengenoemde data? Of wil je graag een speciale webinar aanvragen voor jouw bedrijf en personeel? Neem dan contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

In de webinar komen alle voordelen van een groen dak komen aan bod en behandelen we hoe je een groen dak moet aanleggen en onderhouden. In overleg kunnen we de inhoud van de webinar ook toespitsen op (technische) aspecten die interessant zijn voor jouw bedrijf.

Webinar aanvragen