Een groen dak laten aanleggen door Groen Dak Compleet

Ben je zelf niet zo handig of heb je hoogtevrees? Laat dan de volledige aanleg door Groen Dak Compleet verzorgen! Wij toveren in een mum van tijd je dak om in een groen dak!

 

Waarom je een groen dak wilt

Voordelen voor je dak

Een groen dak is een goede keuze voor iedereen die graag economisch, ecologisch en maatschappelijk bewust is. Niet alleen is het een mooi gezicht, maar een groen dak heeft ook allerlei praktische voordelen.

  • Het verlengt de levensduur van je dak
  • Het houdt water vast en ontlast het riool bij hevige regenval
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Isoleert je huis (koeler in de zomer, warmer in de winter)
  • Lagere energiekosten
  • Neemt CO2 en fijnstof op

Bekijk alle voordelen van een groen dak

 

Een groen dak bij jou thuis

Je dak dient geschikt te zijn voor een groen dak. Dit betekent een waterdicht dak met een minimale dakbelasting van 80kg/m2. Je dient ons hiervoor vrij te waren. In sommige gevallen word er door ons een speciale drainagelaag aangebracht (op verzoek) maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Op jouw dak plaatsen we de voorgekweekte sedummatten of sedumtrays, afhankelijk van de helling van het dak. Langs de randen van het dak en ook bij de ingang van de regenpijp plaatsen we wit grind. Dit om ook hier de beste afwatering te krijgen. Je dak is binnen een dag helemaal groen. Genieten voor jou en de buren!

Bekijk de verschillende soorten groene daken

 

Groene daken voor bedrijven of grote projecten

Ook voor grote projecten, bedrijven en nieuwbouw kun je Groen Dak Compleet inschakelen! Grote projecten nemen wij aan zodat van tevoren de kosten duidelijk zijn! Ook helpen wij met de aanvraag van subsidie bij Gemeente of Provincie.

 

Subsidie op je groene dak

Kan ik subsidie krijgen op mijn groene dak?

De aanleg van groene daken wordt door steeds meer gemeenten gestimuleerd door het beschikbaar stellen van subsidie. Wil je weten of jouw gemeente ook subsidie geeft op het plaatsen van een groen dak? Informeer bij je gemeente naar de mogelijkheden of kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl.

 

Vraag vandaag nog een offerte op voor jouw groene dak

Laat je groene dak door Groen Dak Compleet aanleggen

Wil je dat Groen Dak Compleet je dak omtovert in een duurzaam groen dak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we brengen graag een scherpe offerte uit!

Ja, ik wil een groen dak!

Om een gepersonaliseerde offerte op te stellen hebben we onder andere informatie nodig over de goothoogte, dakbelasting en afmetingen van je dak. Ook ontvangen we graag foto's van het dak zelf. Als je ons offerteformulier invult ontvang een scherpe offerte.

Nu een offerte aanvragen