STABU

De STABU-Standaard is een gedrukt boek waarin de basis kwaliteitseisen staan omschreven waaraan een werk moet voldoen op zowel technisch als administratief gebied. De STABU-Standaard wordt voornamelijk van toepassing verklaard in projectbeschrijvingen en is daarmee een contractstuk wat je nodig hebt. De meest actuele versie is de editie STABU-Standaard 2019.

Dankzij de STABU-systematiek kun je als bestekschrijver of adviseur snel en efficiënt projectbestekken en gebouwdossiers maken en bewerken. Daarnaast worden via de Fabrikantgebonden Product Specificaties (FPS) actuele productspecificaties direct beschikbaar gesteld voor de praktische uitwerking van het project. Alle data uit de STABU-systematiek is geschikt om toe te passen in BIM.

Het complete assortiment van Groen Dak Compleet BV is beschikbaar binnen STABU. Zo maak je eenvoudig gedetailleerde aanbiedingen voor je klant en werk je snel scherpe offertes uit.

 

Ben je op zoek naar een BIM-model?

Bekijk dan onze pagina over BIM-modellen.

 

Neem contact op voor meer informatie

We helpen je graag verder met het uitwerken van je project. Neem contact met ons op en vermeld de specificaties van je project zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Contact opnemen