Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL (Nederland) of DPD (Belgie).

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzending van uw pallets 

Onze groene daken worden op pallets verpakt (incl bijbehorende accessoires) en kunnen in heel Nederland & Belgie door ons zelf of onze vaste vervoerder bezorgd worden tegen vergoeding. U kunt dit zelf opgeven bij uw bestelling. Wij hebben een eigen wagenpark voor bezorging van de groene daken wat de communicatie kort houd en de kwaliteit van de leveringen ten goede komt. In drukke periodes krijgen wij ondersteuning van een gespecialiseerde vervoerder. De verzendkosten bedragen €69,- per bestelling.


Ophalen van uw bestelling


Het is ook mogelijk om geheel kostenloos uw bestelling af te halen op ons distributiecentrum te Oudenbosch (Brabant). We helpen u mee uw bestelling te laden in uw auto, aanhanger of bestelbus. Indien u wenst af te halen dient u dit bij bestelling op te geven en ons na bestelling te bellen voor een afhaalafspraak.

Levering

Alle producten die voorradig zijn worden binnen enkele dagen bij u afgeleverd. We rijden zowel met eigen vervoer als met extern vervoer. Levering vind plaats in heel Nederland & Belgie.
Indien u niet thuis bent worden de spullen op uw oprit/bij uw voordeur gelost en mogen de buren tekenen. Als er bijzonderheden zijn op uw adres vernemen wij dat graag tijdig!