Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via Pakketservice Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden. De verzendkosten van een pakket bedragen €12,95

Verzending van uw pallets 

Onze groene daken worden op pallets verpakt (incl bijbehorende accessoires) en kunnen in heel Nederland & Belgie door ons zelf bezorgd worden tegen vergoeding. U kunt dit zelf opgeven bij uw bestelling. Wij hebben een eigen wagenpark voor bezorging van de groene daken wat de communicatie kort houd en de kwaliteit van de leveringen ten goede komt. De verzendkosten van pallets bedragen €55,- per bestelling.


Ophalen van uw bestelling


Het is ook mogelijk om geheel kostenloos uw bestelling af te halen bij onze kwekerij te Etten-Leur. We helpen u mee uw bestelling te laden in uw auto, aanhanger of bestelbus. Indien u wenst af te halen dient u dit bij bestelling op te geven en ons na bestelling te bellen voor een afhaalafspraak.