Bent u zelf niet zo handig of heeft u hoogtevrees? Laat dan de volledige aanleg door Groen Dak Compleet verzorgen! Wij toveren in een mum van tijd uw dak om in een groen dak!

Voordelen voor uw dak:

  • Direct groen en duurzaam resultaat
  • Weinig onderhoud 
  • Bijzondere en natuurlijke uitstraling
  • Lichtgewicht oplossing mogelijk (al vanaf 45 kg/m2)
  • Diverse milieuvoordelen; o.a. regenwaterretentie, warmteregulerend, opname CO2 en fijnstof, stimulering biodiversiteit

Steeds meer gemeentes verstrekken subsidie om de toepassing van groene daken te stimuleren!

Uw dak dient geschikt te zijn voor een groen dak. Dit betekent een waterdicht dak met een minimale dakbelasting van 80kg/m2. U dient ons hiervoor vrij te waren. In sommige gevallen word er door ons een speciale drainagelaag aangebracht (op verzoek) maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Op uw dak plaatsen we de voorgekweekte sedummatten of sedumtrays, afhankelijk van de helling van uw dak. Langs de randen van het dak en ook bij de ingang van de regenpijp plaatsen we wit grind. Dit om ook hier de beste afwatering te krijgen. Uw dak is binnen een dag helemaal groen. Genieten voor u en de buren!

Als u ons een email stuurt met de goothoogte, dakbelasting, afmetingen en wat foto's dan krijgt u van ons een scherpe offerte.

Ook voor grote projecten, bedrijven en nieuwbouw kunt u Groen Dak Compleet inschakelen! Grote projecten nemen wij aan zodat van tevoren de kosten duidelijk zijn! Ook helpen wij met de aanvraag van subsidie bij Gemeente of Provincie.

Neem nu contact met ons op en transformeer vandaag nog uw dak in een groen dak!