Drainage GDC20 (20mm) (per m2)

€ 14,95
Inclusief belasting

De drainage GDC20 op rol word per m2 verkocht (de rol is 120cm breed). De drainage is benodigd voor platte daken als je voor een losse opbouw kiest (dus geen kant-en-klare sedumcasettes, want daar zit het al in) óf voor een lichtgewicht oplossing.De drainage heeft een voorgelijmd beschermfilter zodat het substraat er niet in kan vallen. Vraag bij twijfel altijd advies aan ons !

Aantal

De drainage GDC20 word op rol per 1,2m2 verkocht (de rol is 120cm breed). De drainaige is benodigd voor platte daken als je voor een losse opbouw kiest (dus geen kant-en-klare sedumcasettes, want daar zit het al in) óf voor een lichtgewicht oplossing.De drainage heeft een voorgelijmd beschermfilter zodat het substraat er niet in kan vallen. De drainage XD20 kan gebruikt worden op daken tót 15 graden hellingshoek.

Op de onderzijde van de noppenfolie is een thermisch geotextiel als filterlaag en op de bovenzijde is een damp-open scheidingsvlies (geotextiel) aangebracht. Beide geotextielen hebben een overlap van ca 10cm. De geotextielen worden verlijmd en niet thermisch gehecht op de kern van de noppenfolie, om schade aan de mechanische en hydraulische egenschappen van de geotextielen en het drainagesysteem te voorkomen.

De opbouwhoogte voorkomt wateropstuwing en opvriezen van het substraat en zorgt voor grotere drainagelengtes.

Materiaal noppenfolie: slagvast gerecycled polystyreen (HIPS)

Materiaal geotextiel: polypropyleen (PP)

Materiaal scheidingsvlies: polypropyleen (PP)

Vliesoverlap (boven- en onderkant): 100mm

Bouwhoogte: ca 20mm

Druksterkte: ca 270kPa

Waterreservoir: ca 3,5ltr/m2

Gewicht: 1.014g/m2

730 Items