Sedummixmat (max 25 graden) (per m2)

€ 19,95
Inclusief belasting

De Sedummixmat is beplant met zo'n 14 verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een kokosvezelmat en een speciaal ontwikkeld substraat. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden. Ze worden opgerold op pallet aangeleverd.


De Sedummixmat is toepasbaar tot maximaal 25 graden. Gebruik voor platte daken de Place 'n Go's. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten). De sedummixmat heeft een substraat laag van ongeveer 5cm nodig en vereist daardoor een minimale dakbelasting van 80kg/m2. Sedummixmat dient altijd in combinatie met beschermdoek, drainage en substraat te worden toegepast. Bestel dit gelijk mee in onze webshop!

Aantal

Waarmee is een Sedummixmat beplant?

De Sedummixmat is beplant met zo'n 14 verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een kokosvezelmat en een speciaal  ontwikkeld substraat. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Installatie en onderhoud van een groendak met Sedummixmatten

De Sedummixmat is toepasbaar op een dak met een dakhelling van maximaal 25 graden. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten).

810 Items

Downloaden

Installatiehandleiding Groen Dak

Installatiehandleiding voor de aanleg van een groen dak (doe-het-zelf)

Downloaden (645.12k)