GroenRijk Schalk Prinsenbeek.png

GroenRijk Schalk Prinsenbeek over onze groene daken

Tuincentrum GroenRijk Schalk Prinsenbeek bestaat al ruim 45 jaar en is een familiebedrijf (3e generatie) met een passie voor groen! Het tuincentrum heeft een eigen perkplantenkwekerij en deelt graag hun kennis en passie met hun klanten. Service en advies staat hier hoog in het vaandel. Wij spraken met Marcel L’Abee over hun ervaring met onze groene daken…

Groene daken tegen klimaatverandering

Duurzame producten worden steeds belangrijker en spelen een hele belangrijke rol binnen ons bedrijf. Groene daken sluiten hier heel goed bij aan. We hebben sinds 2021 een Groen Klimaatplein, waar we mensen bewust maken van wat ze zoal kunnen doen tegen klimaatverandering in hun eigen tuin. Groene daken horen hier ook bij, voor waterbuffering, het vergroten van de biodiversiteit en vanwege de extra isolerende werking.

Groendak-specialist in de regio

We werken sinds 2021 samen met Groen Dak Compleet. We zijn zeer tevreden met de samenwerking en kijken uit naar een verbreding van het assortiment. We willen graag de specialist in de regio worden voor het advies en levering van een groen dak. De samenwerking is goed en door de jaarlijkse webinar te volgen blijven onze medewerkers goed op de hoogte. Ook het meedenken en het uitwerken van een klantaanvraag wordt snel uitgewerkt en teruggekoppeld.

“Groene daken spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van het klimaat.”

Kwalitatieve producten en betrouwbare partner

De kwaliteit van de producten van Groen Dak Compleet zijn goed en makkelijk toe te passen. De sedumcasettes zijn degelijk, van de juiste dikte en kwalitatief afgevuld en goed aan elkaar te verbinden. Daarnaast worden bestellingen direct bij de klant en binnen de afgesproken termijn geleverd op locatie. Ik zou Groen Dak Compleet zeker aanbevelen bij anderen omdat ik het fijn vindt dat ze hun afspraken nakomen, ze met je meedenken en een mooi en kwalitatief mooi assortiment aanbieden dat past bij onze visie en werkwijze.

Toenemende vraag naar groene daken

Er wordt de komende jaren veel ingezet om het klimaat te verbeteren. Groene daken spelen daarin een belangrijke rol. Er zal meer vraag komen vanuit de consument en sinds dat wij een aantal voorbeelddaken gepresenteerd hebben staan in ons tuincentrum creëren we er zelf ook meer vraag naar.