Sedumtray ECO (per m2)

€ 54,95
Inclusief belasting

BESTE PRIJS/KWALITEIT-verhouding van de Benelux! Bij ons geen 'vanaf' prijzen maar altijd een scherpe prijs!

De Sedumtray ECO is een tray van gerecycled HDPE. De tray is voorbegroeid met wel 6-10 verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedumtray ECO altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden. Plaats altijd beschermdoek op uw dak alvorens uw groen dak te plaatsen. Deze besteld u eenvoudig mee met uw bestelling!

Aantal

MATERIAAL 

De Sedumtray ECO is een harde tray van gerecycled HDPE. De tray is voorbegroeid met wel 6-10  verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedumtray ECO altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

TOEPASBAARHEID 

De Sedumtray ECO is een kant en klare tray die rechtstreeks op het dak geplaatst kan worden voor een direct groen resultaat. Deze tray kan worden toegepast op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden. Je maakt de trays eenvoudig op maat met een handzaag of reciprozaag.

LEVERING EN INSTALLATIE 

De Groen Dak Compleet - Sedumtrays ECO zijn per m2 te bestellen en zijn er in diverse afmetingen (45 x 49,5 cm, 60x40 cm en 57x38 cm). De afname is per m2. Bij het orderpicken pakken we altijd de best begroeide trays dus het is vooraf niet te zeggen welk formaat tray je ontvangt. Je besteld daarom altijd per m2 en je ontvangt voldoende trays.

De installatie van Sedumtrays ECO is zeer eenvoudig. De trays kunnen aan elkaar geklikt worden.

ONDERHOUD

1 á 2 maal per jaar bemesten met onze speciaal ontwikkelde Groen Dak Compleet/ProMix mestkorrels. Zorg dat u 1 emmer meebesteld met uw bestelling zodat u de eerste 2 periode van mestkorrels voorzien bent!

Bedekkingsgraad:

95%

Gewicht droog:

12 kg/tray

 

53 kg/m2

Gewicht verzadigd:

18 kg/tray

 

80 kg/m2

Hoogte:

8,5 cm

Afmeting:

45 x 49,5 cm/ 60  x 40 cm/ 57 x 38 cm

Aantal trays / m2:

4,1/4,4/4,6 stuks

Aantal m2 per pallet:

12,5 m2

Aantal trays per pallet:

52/55/58

Afmeting pallet:

100 cm x 120 cm

8665 Items