Ook als zakelijke afnemer ben je van harte welkom bij Groen Dak Compleet. Vele dakdekkers, groothandelaren, hoveniers en tuincentra kozen voor de kwaliteit van Groen Dak Compleet. Neem contact met ons op voor de actuele prijslijst en de scherpe voordelen!

Ben je eigenaar van tuincentra, een hoveniersbedrijf met eigen bezoeklocatie of een ander bedrijf dat in het straatje past? Word dan dealer van Groen Dak Compleet en profiteer van alle voordelen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voor wie staan we klaar?

- Tuincentra

- Webshops

- Hoveniers

- Architecten

- Aannemers

- Dakdekkers

- Handelsbedrijven

- Opdrachtgevers

- Overheid

- En voor jou!Wij van Groen Dak Compleet helpen graag andere bedrijven met onze totaaloplossing. Wij bieden een compleet groen dak inclusief aanverwante producten. 

Eventueel kunnen we zorgen voor white label verzendingen & dropshipping. Daarnaast staan wij ook open voor allerlei andere samenwerkingen. Tuincentra

Ben je eigenaar van tuincentra en krijg je steeds meer vraag naar sedum trays, besproeiingssystemen en sedum conditioners? De groene daken trend blijft groeien en dat is niet zonder reden! In veel steden is weinig groen te vinden en krijgt de consument zelfs subsidie op de aanschaf van groene daken. De vraag zal hierdoor steeds meer toenemen en wij kunnen je hierbij helpen!

Naast onze totaaloplossingen bieden we ook alle producten los aan. Hierdoor kun je een eigen voorraad opbouwen of juist kiezen voor dropshipping. Door onze flexibiliteit heb jij meer mogelijkheden.

Bij al onze officiële dealers wordt er een winkeldisplay geleverd. Hier kunnen de sedumtrays samen met alle toebehoren op worden geplaatst. Hierdoor ziet de consument zelf wat een groen dak inhoudt en zal het direct tot meer omzet leiden!

Zie je het wel zitten om een retailer of officiële dealer te worden van Groen Dak Compleet of wil je er eerst wat meer over weten? Stuur ons dan een mailtje of bel ons op!Webshops

Heb je een eigen webshop en ben je op zoek naar nieuwe, duurzame producten die aanslaan bij de consument? Wij maken het makkelijk voor je. 

Wij bieden verschillende opties aan om samen te werken en staan ook open voor nieuwe vormen van samenwerking. Op dit moment werken we veel samen met webshops op basis van dropshipping. Enkel de verkoop ligt hierbij in jouw handen, de levering nemen wij op ons. 

Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit eigen voorraad te werken. Hierdoor kun je grotere hoeveelheden afnemen en sneller leveren aan je eigen klanten. Wil je liever een eigen merk opbouwen? Ook dat is bij ons mogelijk. Door white label shipment is het groene dak niet naar ons te herleiden. Jouw klant blijft hierdoor jouw klant. We kunnen zelfs de producten met jouw bedrijfsnaam en logo versturen!Hoveniers

Wil jouw klant een groen dak op de overkapping? Of moet er meer groen komen door sedumtrays op de aanbouw bij jouw klant te bevestigen? Bij ons kun je kiezen voor een totaalpakket, waardoor jij je kunt richten op jouw eigen werkzaamheden. We denken jouw project graag met je uit zodat je zeker weet dat je genoeg materiaal hebt voor jouw klus.

Heb je liever alles zelf in de hand? Je kunt natuurlijk ook alle producten los bestellen. Laat ons weten wat je precies nodig hebt, dan kunnen wij het voor je klaarzetten of verzenden!Architecten

Duurzaamheid en uitstraling combineren. Dat is waar een groen dak in uitblinkt. Naast het esthetisch oogpunt heeft een met sedum bedekt dak nog veel meer voordelen. Zo is een groendak goed voor insecten en vogels, wordt mens en dier rustig van groen en biedt het nog veel meer economische & ecologische voordelen.

Een groendak is dus goed in vele opzichten en past in elk totaalplaatje, of het nu gaat om een restauratieproject of een nieuwbouwproject.

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn en hoe wij jou bij een groen dak kunnen helpen? Stuur ons dan een mailtje of bel ons op!Aannemers

Als aannemer zul je steeds vaker vragen krijgen over groene daken. Dat is niet gek, want het kent vele voordelen. Het is ideaal voor op een huis, maar ook op een tuinhuis, carport of fietsenstalling wil de consument steeds vaker een groendak.

Alle nieuwbouwhuizen en bijna alle oudere huizen zijn geschikt voor een groen dak. Met een minimale draagkracht van 45kg/m2 dat een dak moet hebben voor de lichtgewicht optie zit een groen dak onder de draagkracht voor nieuwbouwhuizen die in de wet is vastgelegd. 

Ben je (nog) niet helemaal thuis in de groene daken? Geen probleem, wij helpen je graag. Stuur ons een mailtje of bel ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Dakdekkers

Het aanleggen van een groen dak is geen lastig karwei, maar wel een karwei waarmee je jezelf kunt onderscheiden van andere dakdekkers. Met een toenemende vraag naar sedumdaken is deze onderscheidende factor natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Als dakdekker nodigen we je graag uit om eens mee te lopen tijdens één van onze projecten. Hier kunnen we je uitleggen hoe een sedumdak gelegd wordt, wat de voordelen zijn, wat de vereisten zijn, enzovoort. Je krijgt vervolgens toestemming om naar buiten te treden als partner van Groen Dak Compleet.Opdrachtgevers

Kleine opdrachten of juist een grote opdracht? Groen doet een mens goed en een groen dak is daarbij geen uitzondering. Er zijn vele redenen om voor een duurzame oplossing te gaan en deze bespreken we graag met jou!

Hoe groter het project, hoe meer impact je kunt maken met onze totaaloplossingen, maar alle beetjes helpen. Een nieuwbouwhuis met een groen dak geeft vaak net zoveel voldoening als een groot industriepand dat is beplant met sedum.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op. Dan kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!En voor jou!

Groen Dak Compleet staat open voor allerlei soorten samenwerkingen. Heb jij een idee of een bedrijf waar een groen dak perfect bij past? Laat het ons dan weten!